Без особени последствия се размина Черно море след скандала, който се

...
Без особени последствия се размина Черно море след скандала, който се
Коментари Харесай

БФС неглижира скандала във Варна

Без особени последици се размина " Черно море " след скандала, който се развихри в тунела на ст. " Тича " след края на мача със " Славия " (0:0) от IV кръг на шампионата. Тогава стана смушкване сред Емил Виачки от " Славия " и лица в тунела, като футболистът разгласи след това пред медиите, че е бил атакуван от председателя на УС на " Черно море " Ерджан Шабан, само че избегнал удара му.

Инцидентът обаче не бе взет под внимание от Дисциплинарната комисия към БФС, макар че има и тв фрагменти, на които ясно се вижда сбутването в тунела с присъединяване на футболисти, както и бездействието на присъстващ служител на реда.

За този мач " Черно море " е осъден общо с 4000 лева, като половината от глобата е поради държанието на публиката - 1000 лева за обидни и нецензурни викания и 1000 лева за хвърлени предмети. Останалите 2000 лева са наложени за съществуване на " лица, невписани в протокола на надпреварата ".

Решението вбеси президента на " Славия " Венцеслав Стефанов, член и на Изпълкома на БФС.

" Омръзна ми от несправедливости, от подлоги! Докато има такива хора, изстъпленията по българските терени ще не престават. Всички чудесно знаят защо става въпрос на " Тича ". Там е като чумата по прасетата... Не може към едни да бъдеш непоколебим и придирчив, а за други - не. Аз като споделих нещо за съдията предишния сезон, ме глобиха 11 000 лв., а за тези, които вършат побоища към този момент 20 години на този стадион, си мълчим и си затваряме очите. Но оня от горната страна гледа. Бави, само че не не помни! Аз имам вяра само на него... Не съм сюрпризиран, че няма наказване, като зная с какви хора си имаме работа. Те са подготвени да се надупят на всеки! Говоря за Дисциплинарната комисия и онази на военачалник Василев - за етиката и феърплея. Той къде е в този момент? На отмора ли? Страх ли ги е тези комисии? ", заяви Венцеслав Стефанов, представен от Gong.bg.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР